pratade idag med Jonte.

Jag: Jonathan, du spanar verkligen inte in tjejer.
Jonathan: Nej jag vet.
Jag: inte söderberg heller...
just då kom söderberg och gick förbi.
söderberg: vad sa ni om mig?
Jag: Inget...
Jonathan: vi pratade om ett berg som ligger i söder.
 
 
hahahah det var det bästa ja hört xD 
vet att jag har dålig humor, men det gjorde mig dag iaf xD

dagen idag och lite....

Imorgon får jag sovmorgon. det känns bra. för imorgon ska jag till tandläkaren och få tandställning så blir lite sen. kanske kommer till skolan kl 12 imorgon. och nästa vecka då måste ja till sjukhuset och göra röntgen. (stavas det så?)
aja, bara dom 2 sakerna är jobbigt för mig och känns mycket osv.... men det blir nog bra ändå. idag fick jag också sovmorgon för både mamma och pappa hade tagit fel på dagen. dom trodde det var idag jag skulle till tandl. 
och sen undra dom varför taxin stod utanför och väntade på mig. så det hade blivit fel. men det var ju bara bra! ;D
men aja, idag när jag kom hem från skolan så var redan robin hos mig. för vi glömmde säga att taxin skulle skjutsa hem mig efter skolan så jag blev kvar på  skolan, haha... men fick sitta på fritids ett tag med Adrian och Isak. så satt vi och spelade spel tillsammans och hade det bra. sen skulle jag hem. 
robin hade tydligen väntat på mig här hemma en timme. men det gick ju bra ändå. han överlevde iaf ;D....
haha, ska kolla på film nu, BYE!!!

lite allt möjligt...

imorse ville jag absolut inte åka till skolan, asså det var omöjligt. men jag kämpade på ändå... men när ja väl hade kommit fram till skolan och satt mig vid bänken så kändes allt bra igen. men aja, idag har jag varit med älskling, och vi har gjort lite allt möjligt. sen blev klockan 8 och han skulle hem. så mina syskon: David & lova följde med mig och robin till busshållsplatsen och tog farväl av robin :)  lät kanske lite fel, men vi sa hejdå för han skulle hem...
så jag saknar han jätte mycket nu, även om vi är med varann typ varje dag.  men då slipper ja sakna dig, för det e jobbigt att sakna...men det kan vara bra ibland, annars kan man lätt tröttna på varann om man hänger ihop hela tiden och aldrig släpper varandra så kan det bli fel. men vi försöker hålla vårt förhållande stadigt. men det var allt för mig, hejdå! 

sjuk på ett ovanligt sett dåxD

igår när robin skulle hem så träffade jag på Robin W och simon. när robin hade åkt så var jag med dom ett tag.
det var längesen jag träffade dom, har saknat dom ganska mycket! idag skulle jag egentligen vara med dom,men jag blev sjuk istället... så blev inte så roligt heller...men jaja

hemma från skolan

idag är jag hemma från skolan, tänker inte berätta varför ;p
men aja, idag har det inte hänt nånting, och kommer nog inte hända nånting heller...
men senare kanske jag följer med mamma ner till lokalen och hjälper henne med de sakerna där :)

....

Att bli bra på något.

För att lyckas med något fantastiskt ska man inte tänka. Alla står med olika utmaningar för att bli bättre på saker och nå sina drömmar, men väldigt många fastnar i tanken. Alla kan lära sig teorin och teknikerna bakom men få lyckas faktiskt bli bra på att göra det. Utmaningen är nästan helt att lära sig att inte tänka när man gör det.

Ta exempelvis att spela trummor. Om du tänker på allt som sker, på rörelserna och räknar takten, tänker på vad trummor är och hur man spelar det så är du alldeles för upptagen med att tänka istället för att bara spela. Det är alldeles för komplicerat att hålla reda på allt i tanken. Men “känslan" däremot klarar det utan problem. Bli ett med trummorna, och uttryck dig genom spelet som om det vore dig själv.

Alla människor är trots allt väldigt lika biologiskt. Det som en människa klarar av kan du också klara av. Lär dig det tekniska och det taktiska med tanken, men gör med känslan. Det blir friare och mycket mer personligt då dessutom.
RSS 2.0