haft en toppen dag idag!

vilsen en kort stund i sätra

Hej, kl nånting.... David och rebecca skulle till sätra idag. pappa skulle skjutsa dom,så då tänkte jag att jag kunde följa med dom också. för jag ska ju ändå till sätra o vara med patrik. det var lite kruligt att hitta vart han bodde. men det gick att hitta ändå.....när vi kom hem till patrik så märkte jag hur hungrig jag var. hade glöm o äta på morgonen. så vi gick hem till hans mormor och fick lite mat. han hade inte heller ätit nåt. när vi hade ätit klart så gick vi hem till patrik igen.  vi har haft det jätte bra idag. det tycker iaf jag :) 
sen skulle ja hem med 7 bussen. men jag hann inte, jag var för seg. så hann inte med den. och jag visste inte vägen hem till patrik igen...så jag var lixom helt vilsen i sätra. men så gick ja hem till min älskade Robin istället <3
så ja hann träffa han idag också.
jag älskar dig robin <3

dagen idag med Patrik

hej.idag har jag varit med Patrik. har saknat han jätte mycket. men idag äntligen kom han hit :)
vi började dagen med att gå till pizzerian och köpa 2 kebab pizzor till syskonen och oss. sen så gick vi hem o åt. sen gick vi vidare hem till farmor. men det var så rörigt där. men vi satt oss nere i källaren och tog läsk och en glass. sen pratade vi om livet.
 
prata om livet, det gillar jag att göra! ;D

älskar dig syster

synd att du bor nere i skåne...

ååh vad jag mår dåligt. viktor, nu har du och jag väntat ett helt år för kunna träffas. vi hade tänkt oss att på sommarlovet skulle vi träffas. men det är inte så lätt ändå. men jag ska göra allt för att få träffa dig. för du är verkligen en jätte underbar kille. har aldrig haft en sån bra vän. även om vi aldrig har träffats så känns det som om vi ändå har gjort det. det känns som att vi har känns varann hela livet. men vi har bara träffat varann genom nätet. men du betyder jätte mycket för mig ändå. du finns alltid där för mig då jag behöver nån mest. alltid när jag mår dåligt eller ledsen så finns du där. du skriver så fina saker till mig varje dag. ändå om vi aldrig har träffats så skickar du ändå fina smycken till mig när jag fyller år. det värmer super mycket. men jag hoppas att vi träffas nån dag. kanske när vi blir äldre. inte vet jag. 
 
du gör mig bättre, du har gavt mig ett bättre självförtroende. 
 
tack för att du finns för mig världens bästa vän <3
 
det var det jag ville säga.
 
Hejdå.
RSS 2.0